Preterano? Justin Bieber istetovirao lice zbog Hailey Baldwin!

Čak i oni koji vole tetovaže ne razumeju nimalo novu modu, a to je da one završavaju na licu! Reperi kao što je Post Malone već ima sve i svašta nažvrljano na svojim obrazima i čelima, a sad im se pridružio i Justin Bieber!

Kako otkriva Jusov prijatelj, čuveni tatu majstor Bang Bang, on je lično uradio tu tetovažu! “I Justin i Hailey su uradili iste tetovaže. Međutim, Justinova tetovaža je na licu. Do sad nisam video da je iko objavio sliku te tetovaže, tako da on odlično uspeva da je sakrije”, kaže on. “Ovo je zaista mala tetovaža, a takođe nije tradicionalna”.

Kako se navodi, tetovaža je pored jedne od Justinovih obrva i sastoji se od sitno ispisanog teksta. Da li ste uspeli da je primetite do sad? Nadamo se da će se Biebs ipak zaustaviti na tome, jer sigurni smo da će Hailey više ceniti ukoliko joj on na neki drugi način pokaže svoju ljubav!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #95 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

5 thoughts on “Preterano? Justin Bieber istetovirao lice zbog Hailey Baldwin!

  1. Nenene ne dao Bog da istetovira jos nesto, pogotovo ne na licu!Sacuvaj Boze, sta ce biti kad raskinu…Zanima me gde je i kolika je teovaza, ali iskreno mislim da do nje nije trebalo ni da dodje…
    Post Malone izgleda odvratno onako, kako ce mu izgledati lice kad ostari?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.