Dirljive scene: Justin Bieber tešio odbačenu gej obožavateljku (video)

Justin Bieber daje sve od sebe da sve ljude tretira na isti način, a to je pokazao i u ponedeljak veče kad je nakon službe u crkvi izašao kako bi razgovorao sa svojim Belieberima. Ipak, najviše vremena je proveo u razgovoru sa jednom devojkom koja mu se poverila da ima velikih problema jer je gej.

“Zar tvoja crkva nije inkluzivna, za gej zajednicu?”, pitala ga je ona, a on je to potvrdio, uz reči da je svako dobrodošao. “Ja pokušavam da nađem takvo mesto, jer sam nedavno otkrila da sam gej. Želim da pronađem takvo mesto, jer niko nije dobar prema meni”, dodala je ona.

“Meni to slama srce”, odgovara Biebs. “Žao mi je, to nije u redu. Ako ikad želiš da dođeš kod nas, svi bi voleli da te vide. Voleli bismo da budeš sa nama, uvek si dobrodošla”, zaključio je on i sve završio zagrljajem. Biebs je u pravu – gej osobe se takve rađaju i čak i da to žele, to jednostavno nikako ne mogu da promene.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Dirljive scene: Justin Bieber tešio odbačenu gej obožavateljku (video)

  1. Jao kako je dobar😍 Baš mi je žao te cure, ne razumijem zašto ljudi ne shvaćaju da su svi jednaki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.