Lisa i Lena predstavile novu frizuru i ućutkale hejtere njihovog izgleda!

Nemačke influenserke Lisa i Lena bezbroj puta su za medije pričale kako se nose sa hejt komentarima – kao mlade influenserke kojima je društvena mreža TikTok ili Instagram glavna platforma da se iskažu, izložene su konstantnom lavinom ne tako prijatnih komentara, jer je, na kraju krajeva, i sasvim normalno da se ne sviđa svaki tip sadržaja svakome. Devojke su se ponovo susrele sa određenim vidom “hejta” na Instagramu, kada su otkrile da imaju novu frizuru koju nisu baš svi članovi fandoma prihvatili pozitivno.

Naime, devojke već dosta dugo imaju kratku kosu, kraću nego što su imale pre, otprilike do ramena, ali najnovija promena je da je Lenina kosa sad još više kratka, toliko kratka da se nekim fanovima to i nije mnogo svidelo! Novu frizuru prvi put su objavile na TikToku, pa i na Instagramu, a fotka ima preko hiljadu komentara. Reakcije fandoma su dosta podeljenje, pa ima i velikih pohvala da su devojke kraćom kosom osvežile svoj izgled, a ima i reči da je ovo bilo bespotrebno i da im ne stoji baš lepo. Hejt je za društvene mreže nešto prirodno i Lisa i Lena to dobro znaju.

View this post on Instagram

What’s good ✌🏼

A post shared by Lisa and Lena | Germany® (@lisaandlena) on

View this post on Instagram

👭

A post shared by Lisa and Lena | Germany® (@lisaandlena) on

“Kada mi neko napiše da nisam lepa, ja se ne sekiram, jer ne mora svako da smatra da sam lepa. Jedino što bi me brinulo je kad bi me moja porodica uvredila zbog izgleda” napisala je Lena na Instagram Storyju. Devojke su nedavno priznale da je napuštanje TikToka bila greška pa su se vratile na tu platformu, tako da ih tamo možete redovno gledati.

Pročitajte još  Lisa i Lena o majčinstvu: Želimo da usvajamo decu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.