Justin i Hailey uskoro postaju roditelji!

Veza Justina Biebera i Hailey Baldwin/Bieber preživljava duže nego što je to većina pretpostavljala, a kako mediji prenose, neće proći mnogo pre nego što oni postanu mama i tata. Doduše, s obzirom i na ranije reči para, to zaista ne bismo doživeli kao veliko iznenađenje.

Njihov brak je doduše bio u teškoj krizi već od starta s obzirom da su oni prebrzo ušli u njega, a pamtimo i Justinove epizode plakanja na ulici, zbog čega on još uvek ide kod psihijatra i uzima odgovarajuću terapiju. Ipak, kako piše Us magazine, oni veruju da je njihova veza sad dovoljno dobra da postoji prostor za prinovu kako bi oboje ispunili svoje želje i postali mladi roditelji.

“Justin i Hailey pričaju sve više o tome da žele da zasnuju porodicu”, priča jedan izvor. “Imati decu u bližoj budućnosti je ozbiljna tema njihovih razgovora.” Justin je baš na rođendan Hailey prošlog novembra izjavio da je spreman da postane tata. “Srećan rođendan draga. Zbog tebe želim da bude bolji svakog dana. Pališ me na svaki način, a sledeće sezone biće beba!” Što se tiče Hailey, on je krajem 2018. godine rekla ne samo da jedva čeka da postane mama, već i da joj se čini kako će se to ostvariti u skorije vreme! “Ja volim decu i jedva čekam da imam i svoju”, pričala je ona za magazin Vogue. “Rekla bih da je to sad bliža realnost.” U međuvremenu, par je razdvojen, s obzirom da je Hailey ovih dana u Italiji na snimanju. Sa druge strane, Justin proživljava neprijatne trenutke, a sve nakon što ga je jedna devojka optužila za napastvovanje. Muzičar ipak tvrdi da to nikako nije istina, a osim što prilaže dokaze da uopšte nije bio na tom mestu gde se sve desilo, on isto tako tvrdi da je sa njim te večeri bila Selena Gomez.

Pročitajte još  Godina velikih koncerata: Evo kolike su trenutne šanse da nas u 2016. posete Ari, Sel, Biebs, 5SOS, Little Mix, Tini i Demi Lovato!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.