Hailey u prvom planu: Justin Bieber nema nameru da se vraća muzici u skorije vreme!

Justin Bieber ovih dana obeležio je tri godine od izlaska albuma “Purpose”, a mladi pevač od tada nije ni nagovestio da radi na novom albumu, već je samo gostovao na albumima drugih izvođača. Na veliku žalost fandoma, to se neće promeniti u skorije vreme.

Kako se navodi u tekstu koji objavljuje People, mladi muzičar svoje vreme radije troši na Hailey. “On je srećan i zadovoljan. Zaljubljen je u Hailey. Ona ga ohrabruje da radi šta god poželi, i ohrabruje ga na ovom putu samootkrića”, priča jedan izvor.

“Njemu jako smeta kad ga ljudi pitaju hoće li se vratiti u studio i ići na turneju. Godinama je radio, a sad kad prvi put pravi veću pauzu, svi su u fazonu, ‘Kad se vraća?’ Za Justina to nisu samo pitanja – to mu deluje kao zahtevi. Godinama, svi su hteli deo njega. Pustite ga na miru. On traži svoju vrhu, a to možda nije muzika. On želi da svet učini boljim mestom. On radi na tome, to je nešto zrelo i za to mu treba apladuirati”, navodi isti insajder.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Susret sa organizatorom i gledanje koncerta iz grotla fandoma: Svi detalji našeg dana u Zagrebu, od početka do kraja!

4 thoughts on “Hailey u prvom planu: Justin Bieber nema nameru da se vraća muzici u skorije vreme!

  1. Moze jos mnogo toga da postigne, ima potencijala jos daleko da dogura, ne samo kao muzicar, nego generalno, da mozda, gradi kraijeru u nekoj drugoj oblasti.Treba mu odmor,zaista, ali tuzno je sto odustaje od svega zbog ljubavi prema zeni koja ga ne voli ama ni upola koliko on nju voli.
    Ljubav je divna, kada je obostrana…Zapravo i jeste;Justin voli Hailey a Hailey voli Justinove pare 🙂

  2. Pa da on je zarsadio milijone i vise ne mora da radi ve samo da uziva…A t o za Hajli brate mos misliti ako je zaljubljen pa kako normalni ljudi(doktor,vozac,prodavac) zaljube se ali i dalje udu na posao.Mislim ako je prava ljubav opstace ne mora se tolikooo negovati…

  3. Ne verujem u njihovu ljubav ,Hailey nije zaljubljena u njega nego u njegove pare. Takođe ne mora sve pesme on odjednom da radi , svaki dan po malo i napravi se pesma . I može , ne znam svaki treći dan pauza . Ali i ma on toliko para da ih u životu neće sve istrositi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.