Lady Gaga priznala da pije antipsihotike!

Lady Gaga je nedavno dala intervju za Zane Lowea na Apple Music’s Beats 1 radio stanici, a tom prilikom se otvorila i o svom mentalnom zdravlju, za koje priznaje da nije uvek najbolje. Ona je priznala da uzima antipsihotike jer njen mozak “ne funkcioniše uvek kako treba”.

Pevačica čiji je novi album postigao ogroman uspeh je u razgovoru sa Zanom rekla: “Napisala sam pesmu na albumu “Chromatica” koja se zove “911” i radi se o antipsihotiku koji uzimam zato što ne mogu uvek da kontrolišem stvari koje moj mozak radi i moram da uzimam lekove da zaustavim proces koji se događa.”

“Bila sam tako odvojena od sveta, i jednom kad sam sa psihijatrom započela razgovor i on je shvatio šta se sa mnom dogodilo, pripisao mi je lek, u početku sam ga uzimala nevoljno. Tada je postao moj lični psihijatar i sastavio tim za mene, a ja sam otišala na neko mesto gde ponekad odlazim na ponovno resetovanje, i oni su se pobrinuli za mene i postavili smo sve stvari u red. Ali spasili su mi život i vrlo sam zahvalna”, rekla je Gaga nešto ranije u intervjuu za Oprah.

U istom intervju priznala je da je doživela ozbiljan nervni slom koji je jako loše uticao na nju: “To je bila jedna od najgorih stvari koja mi se dogodila. Doveli su me na hitnu pomoć i oni su doveli lekara, psihijatra. Ja sam samo vrištala: ‘Može li mi neko dovesti pravog lekara’. I nisam razumela šta se događa, jer mi je celo telo otupelo; Potpuno sam se disocirala. Vrištala sam, a onda me je smirio i dao mi lek – olanzapin “, rekla je.

Pročitajte još  Ariana, Victoria Justice, Camila Cabello i druge zvezde poslale podršku Demi Lovato!

Nije sramota bolovati od mentalnih bolesti i zatražiti pomoć i vrlo je hrabro što Gaga otvoreno govori na tu temu, razbija tabu koji nam je nametnut i podstiče još mladih ljudi da otvoreno pričaju na ovu temu – to je upravo nešto što jedan idol mladih treba da radi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Lady Gaga

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Latest posts by Tijana Minić (see all)

Pročitajte još  Famoza music chart #223 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.