Da li je u pravu? Nicki Minaj bojkotuje novu verziju Instagrama!

Ukoliko niste znali, Instagram je trenutno u fazi uvođenja nove verzije u kojoj ćete samo vi moći da vidite koliko ljudi vam je lajkovalo sliku – mnogi su oduševljeni jer će to pomoći mnogim ljudima sa njihovim mentalnim zdravljem, u svetu u kome se sve vrti oko broja lajkova i popularnosti. Međutim, Nicki Minaj shvata stvari malo drugačije, pa je ona svoje mišljenje podelila sa fanovima.

„Ne objavljujem ništa na IG-u posle ove nedelje jer uklanjaju lajkove“, piše ona na Twitteru. „Hmmmm u šta bih se sada trebala upustiti? Pomislite na vreme koje ću imati sa svojim novim životom …“

Naime, Nicki je u nastavku posta objasnila da velike izdavačke kompanije jedva čekaju ovakvu promenu jer će im to pomoći da zarade više novca – neće biti više viralnih videa, novootkrivenih umetnika itd. Setite se samo koliko je zvezda stvoreno tako što su bili otkriveni na društvenim mrežama. To više neće biti moguće. Nicki donekle ima pravo, jer tako neotkriveni umetnici nemaju šansu da se probiju, dok oni veći imaju samo još veći priliv novca u svoje račune. Ona je doduše svakako najavila da ide u privremenu penziju.

Pročitajte još  Ponovo provokativno: Nicki Minaj objavila spot za "Regret In Your Tears"

Šta vi mislite o ovome i šta biste promenili na novom Instagramu?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Da li je u pravu? Nicki Minaj bojkotuje novu verziju Instagrama!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.