Letnja idila: Nicki Minaj i Ariana Grande predstavljaju spot za „Bed“!

Nicki Minaj, kao i njena bliska prijateljica Ariana Grande, očekuje izlazak svog albuma i takođe sprema svoje singlove, kao što je ovaj na kom je radila sa Ari koju jako voli.

Ovo je samo jedna od brojnih saradnji koje su Ari i Nicki ostvarile u muzici, a za pesmu „Bed“ u kojoj Ariana ima samo refren a Nicki repuje u većem delu pesme, devojke su spremile pravu letnju idilu i Nicki izgleda kao sirena dok je zapljuskuju talasi!

Poznavajući Nicki, ona će sigurno ostvariti i ono što je napisala u opisu videa na društvenim mrežama – ovo nije jedina verzija spota koja postoji! „Još jedna stvar, ovo nije jedini edit spota za „Bed“, jer smo imali dva reditelja. Prvi vidite sad, ali i drugi ću pustiti verovatno tokom nedelje, nemam pojma“ napisala je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Urnebesno: Prva slika Ariane sa BLACKPINK!

5 thoughts on “Letnja idila: Nicki Minaj i Ariana Grande predstavljaju spot za „Bed“!

  1. WOW, bukvalno ne znam da li je bolji spot ili pesma! Stvarno neverovatno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.