Nicki Minaj otišla u muzičku penziju, promenila prezime!

Nicki Minaj završila je svoju muzičku karijeru, barem na nekoliko godina! I pored brojnih osuda javnosti jer je u vezi sa osuđenim silovateljem i ubicom Kennethom Pettyja, ona je odlučna ne samo da se uda za njega, već i da dobije decu. To je ujedno i razlog zbog čega je na duže vreme nećemo videti na sceni.

“Odlučila sam da se povučem i da zasnujem porodicu. Znam da ste svi srećni sad. Moji fanovi nek me promovišu do smrti. Volim vam doživotno”, tvitovala je ona. Koliko je Nicki ozbiljna, najbolji govori to što je na ovoj društvenoj mreži promenila prezime u Petty, a obećala je i da će se venčati pre kraja godine.

Nicki često mora da brani svoju vezu, pa je nedavno odgovorila svima koji tvrde da je jako spustila standarde. “Kad sam sa nekim ko me je voleo i pre nego što sam imala cent u džepu, kako to ne razumete? Kako ne razumete šta je sreća. Kako vas nije sramota da mi govorite da spuštam svoje standarde?”, rekla je ona ljutito

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Kritičari izabrali top 10 Arianinih kolaboracija!

One thought on “Nicki Minaj otišla u muzičku penziju, promenila prezime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.