Nicki Minaj: Otpustili su me zbog jedne olovke!

Nicki Minaj je od najranijih dana svoje karijere bila vrlo kontroverzna, a kako priznaje u “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” takva je bila i pre nego što je postala poznata. Dok su ona i Jimmy večerali u restoranu u kome je Nicki radila kao mlada, ona se prisetila incidenta zbog kog je iz istog otpuštena!

“Jedna žena i njen dečko su krenuli da izlaze is restorana, nisu mi dali bakšiš, a još su i ukrali moju olovku. Otišla sam do njihovih kola, provirila kroz prozor i rekla ‘Dajte mi moju olovku’. Menadžer me je otpustio istog trena”, kaže Nicki. Na kraju večere, Jimmy je dao Nicki karticu uz koju dobija besplatne kolačiće u restoranu doživotno.

“Ovo je nešto najlepše što je neko učinio za mene” reperka izjavljuje.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Bila je tu od samog početka rada portala, međutim zbog drugih obaveza napravila je dužu pauzu, da bi se napokon vratila tri godine kasnije. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Stavljena tačka na svađu: O čemu su Taylor Swift i Nicki Minaj razgovarale telefonom?

One thought on “Nicki Minaj: Otpustili su me zbog jedne olovke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.