Nicki Minaj: Otpustili su me zbog jedne olovke!

Nicki Minaj je od najranijih dana svoje karijere bila vrlo kontroverzna, a kako priznaje u “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” takva je bila i pre nego što je postala poznata. Dok su ona i Jimmy večerali u restoranu u kome je Nicki radila kao mlada, ona se prisetila incidenta zbog kog je iz istog otpuštena!

“Jedna žena i njen dečko su krenuli da izlaze is restorana, nisu mi dali bakšiš, a još su i ukrali moju olovku. Otišla sam do njihovih kola, provirila kroz prozor i rekla ‘Dajte mi moju olovku’. Menadžer me je otpustio istog trena”, kaže Nicki. Na kraju večere, Jimmy je dao Nicki karticu uz koju dobija besplatne kolačiće u restoranu doživotno.

“Ovo je nešto najlepše što je neko učinio za mene” reperka izjavljuje.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Miley se čudi Nicki Minaj: Jadno je što nastavlja sa svađom! (video)

One thought on “Nicki Minaj: Otpustili su me zbog jedne olovke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.