Šok za sve: Nicki Minaj u vezi sa šampionom Formule 1!

Pre nego što neke zvezde započnu vezu, o tome se obično već dosta piše, ali situacija oko aktuelnog šampiona Formule 1 Lewisa Hamiltona i Nicki Minaj očigledno je promakla pažnji medija!

Nicki i Lewis provode dane u Dubaiju a Nicki je postavila selfi gde je u njegovom društvu dok se vozaju po peščanim dinama. Njih dvoje su doduše već jednom viđeni zajedno, i to prošlog petka u Njujorku, ali tad niko nije tome pridavao značaja, pogotovu što su sve vreme bili na distanci.

Nicki je gostujući u šou Ellen DeGeneres u avgustu objavila da se trenutno viđa sa dva momka, ali da to nije ozbiljna veza, ali moguće je da su se stvari sad ipak promenile! Za Nicki je ovo svakako dobra promena, jer se prethodnih nedelja uglavnom pisalo samo o njenom ratu sa Cardi B koji je daleko od završenog!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie Jenner i Nicki Minaj veoma potresene nakon zemljotresa u Kaliforniji!

2 thoughts on “Šok za sve: Nicki Minaj u vezi sa šampionom Formule 1!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.