Nicki Minaj: Trenutno se viđam sa dva momka!

Nicki Minaj ima vrlo buran ljubavni život pa je teško pohvatati sa kim se viđa. To isto je zanimalo i Ellen DeGeneres koja ju je to upitala u svom šou, ali je dobila prilično neočekivani odgovor.

Nicki ističe da nije bilo istine u navodima da se viđa sa Drakeom ili Meek Millom. “Ne, ne, ne. Bila sam u vezi sa Meekom neko vreme, to se završilo i bilo je vrlo toksično”, ističe ona. “Međutim, bilo je i lepih dana. A Drake? Nikad nisam bila u vezi sa njim.”

Ellen ju je zatim upitala ima li istine u glasinama da se ona viđa sa jednim drugim momkom. “Kako li to znaš? Postoji novi momak, ali smo malo usporili. A sad postoji jedan još noviji. Viđamo se par nedelja, ali nema dečka.” Nicki je zatim objasnila da nijednog od njih ne smatra svojim momkom, već da samo zajedno kuliraju. “U vezama sam od svoje 15. godine. Sad sam konačno singl, i srećnija sam. Želim da druge žene znaju – ne morate stalno imati muškarca uz sebe”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #189 - Glasajte za sve pesme koje volite!

2 thoughts on “Nicki Minaj: Trenutno se viđam sa dva momka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.