Modne ikone: Pogledajte listu najbolje obučenih zvezda na People’s Choice Awards!

Iako smo često u zabludi da zvezde imaju ogroman tim iza sebe koji im nikada ne bi dozvolio da se za reflektore javnosti (i pogotovo crveni tepih) obuku pogrešno, na dodelama nagrada se upravo pokaže ko ima stila, a ko ne. Već smo vam pripremili listu najgore obučenih na sinoćnoj ceremoniji People’s Choice Awards, a sada možete videti i ko se mnogo bolje od njih snašao!

Na slici iznad ste već bili u prilici da vidite Zendayu, koja se skoro na svakoj dodeli nagrada nalazi na listi najboljih, pa je i ovoga puta dobila titulu kraljice stila.

Listu najelegantijih predvodi i Kim Kardashian čija haljina nema mnogo detalja, ali je definitivno seksi!

Apsolutna pobednica večeri je Gwen Stefani, koja je još jednom pokazala da dobar stil nema veze sa godinama, jer je ona više nego duplo starija od Zendaye a snašla se perfektno kao i ona!

Sarah Hyland je napravila čudo na crvenom tepihu, jer je njena narandžasta haljina sa odmerenim detaljima zapravo bila pun pogodak, iako je poznato da je teško poneti narandžastu boju na pravi način!

Haljina Hannah Brown izazovna je u gornjem delu, ali je zapravo u pitanju tradicionalni sirena kroj s kojim nema greške, a boja se uklopila i sa tepihom!

Kelsea Ballerini je istakla svoju ženstvenu i luckastu stranu u ovom prelepom roze kompletu.

Pevačica Yuna se odlučila za šljokice i komplet (oba zvuče kao rizik), ali je napravila pun pogodak kombinacijom crvene i crne boje! Koja zvezda sa liste se vama najviše dopala i koga biste vi dodali?

Pročitajte još  People's Choice Awards: Niall Horan pobedio Zayna, ništa od nagrada za Ari i Biebsa!

Autor: Famoza.net

Foto: Getty Images

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Modne ikone: Pogledajte listu najbolje obučenih zvezda na People’s Choice Awards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.