Želi da inspiriše druge: Selena Gomez predstavlja nove patike za Pumu!


Selena Gomez nastavlja da predstavlja nove stvari u okviru Pumine kampanje, a sada su na redu nove “Defy” patike koje je nedavno predstavila!

Selena je da sama dizajnirala “Defy” patike sa kojima želi da nadmaši sve dosadašnje standarde i samim tim bude inspiracija za sve žene. “Prkositi hrabro. Cilj je probiti se napred i ne pridržavati se očekivanja koja je zadalo društvo. Puma je savršeno uklopila ovaj osećaj u njihove nove patike za trening,” rekla je Selena.

“Svakog dana podsećam sebe koliko je važno da idem napred i prkosim svim glasinama koje kruže napolju, ali i da budem iskrena prema sebi,” dodaje Sel. Selenine nove patike su dostupne već danas, odnosno 31. maja i nema sumnje da će ovo biti još jedna uspešna kampanja.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Selena po osam sati dnevno u studiju, završava album!

4 thoughts on “Želi da inspiriše druge: Selena Gomez predstavlja nove patike za Pumu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.