Priča se: Da li su Nick Jonas i Priyanka Chopra u vezi?

Lepa Indijka, Priyanka Chopra, verovatno je očarala jednog od braće Jonasa – priča se da je u vezi sa Nickom, a za to postoji nekoliko dokaza!

Ove dve zvezde u poslednje vreme provode dosta vremena zajedno u javnosti, a to je pokrenulo tračeve. Sve je počelo u petak, kada je više svedoka izjavilo da je videlo Nicka i Priyanku kako zajedno gledaju „Beauty and the Beast Live In Concert“ u Los Anđelesu – iako nisu snimljene nikakve scene zagrljaja ili poljubaca, Us Weekly kaže da oni stvarno jesu zainteresovani jedno za drugo.

„Bili su oboje jako srećni zajedno, nije bilo dodirivanja niti znakova da su u vezi ali su pričali i smejali se sve vreme“ izjavio je jedan izvor nakon što su Nick i Priyanka u subotu u Los Anđelesu ponovo viđeni. Pored svega ovoga, Priyanka i Nick pripadaju istom krugu prijatelja, jer su oboje viđeni na krstarenju zajedno sa Wilmerom Valderrama, Glen Powellom i mnogim drugima. Ovaj potencijalni par se upoznao još na prošloj Met Gali, ali nikad nije kasno da se probude varnice!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nick Jonas

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Nick Jonas: Demi i ja smo snimili narodnjake! (video)

3 thoughts on “Priča se: Da li su Nick Jonas i Priyanka Chopra u vezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.