Prelepo: Nova Puma kampanja Selene Gomez rađena je u stilu osamdesetih!

Selena Gomez jeste usporila kada je u pitanju nova muzika i gluma, ali to je ne sprečava da nastavi da punom parom radi kao lice brenda Puma! Ovaj posao Seleni daje malo više prostora od drugih obaveza, a daje joj i poseban užitak jer ona može i kreativno da se izrazi na koji god način želi – ovaj put je dobila kolekciju u stilu osamdesetih!

Puma je objavila nove patike The Puma Cali Chase koje koštaju oko 80 evra, i Seleni očigledno jako prija da promoviše ovaj model obuće jer na fotkama izgleda jako opušteno i srećno dok sedi u trenerci.

Ove patike biće dostupne za kupovinu od utorka, 1. oktobra, a na fotkama već možete videti da model sadrži suptilne nijanse ljubičaste i crvene i vrh im je rupičast baš u stilu osamdesetih! Kako vam se dopadaju patike?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Selena priča o Demi: Bile smo na večeri, ona je deo moje porodice! (video)

One thought on “Prelepo: Nova Puma kampanja Selene Gomez rađena je u stilu osamdesetih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.