Eminin blog: Šta da radite kad vam je dosadno!

Ej! Ja sam Emina i ovo je moj novi blog. Ne radim baš često blogove. Ovo mi je drugi. U ovom blogu možete saznati što možete raditi kad vam je dosadno. Možda napravim drugi dio ovog bloga.
Zabavite se!✔

1. ČITATI KNJIGU
Ako ste ljubitelj knjiga možete pročitati neku knjigu. Ako se odlučite za ovaj prijedlog svakako odaberite neku knjigu za koju mislite ili znate da je zanimljiva.

2. NALAKIRATI NOKTE
Ako vam je dosadno možete nalakirati nokte. Budite kreativni i nokte nalakirati šarenim bojama sa nekakvim detaljima. Možda imate šablone za nokte, ako ih imate svakako ih iskoristite u uređivanju nokata. Npr. nokat obojite crvenim lakom za nokte, a na njega sa šablonom i crnim lakom nanesite kostursku glavu…

3. POGLEDAJTE DOBAR FILM
Ako ste ljubitelj filmova pogledajte neki dobar film. Pronađite film, ispecite kokice ili uzmite neke druge grickalice, spustite sve rolete, legnite na kauč ili u krevet i uživaj gledajući film.

4. SLUŠAJTE GLAZBU
Ako volite slušati glazbu poput mene ovo je odličan prijedlog za vas. Npr. skuhajte si čak ili natočite neko drugo piće i uživajte slušajući glazbu. Ako je vani lijepo vrijeme otiđite van i vani slušajte glazbu. Vani će vam sigurno biti bolje nego unutra.

5. POSPREMITE SOBU
I zadnji prijedlog je da pospremite sobu. Ovaj prijedlog možda se neće svima svidjeti, ali ako vam je soba u neredu možete ju pospremiti. Kad je meni dosadno pospremim svoju sobu (ali ne uvijek). Tako ćete se osjećati bolje. (barem se ja osjećam bolje kada pospremim sobu, netreba značiti da ćete se i vi osjećati bolje).

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Eminin blog: Šta da radite kad vam je dosadno!

  1. Iskreno sam ocekivala nesto onako neobicajnije.
    Da mozda ds predloge filmova…Kako da objasnim opsirnije…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.