Nešto novo: Selena predstavlja patike koje je dizajnirala za Pumu!


Selena Gomez nastavlja sa novim projektima, a ovog puta odlučila se da učestvuje u dizjaniranju patika kao ambasadorka brenda Puma za njihovu novu kampanju!

Selena je kreirala patike koje su poznate pod nazivom Phenom Lux, veoma su elegantne i možemo ih videti u beloj boji, sa logom koji je naglašen zlatnim slovima. Možemo videti i narukvicu za gležanj koja se savršeno uklapa uz Pumine najnovije čarape koje su takođe bile Selenina ideja. “Nosim zabavne čarape sa mojim patikama, to me čini da se osećam ženstvenije,” rekla je Sel za Vouge i dodala da je provela mnogo vremena smišljajući čarape koje su udobne, a u isto vreme šik i zabavne.

Selena već neko vreme nosi ove patike, a sada će one biti dostupne i njenim fanovima. Pevačica ističe da nas dobre patike mogu učiniti da se osećamo dobro čak i ako radimo nešto naporno, kao što je na primer treniranje. Ona otkriva da je pronašla odličan način da nosi patike uz drugu odeću u kojima se lepo oseća, čak i uz haljine. U novembru Selena je prisustvovala jednoj gala večeri koja je bila posvećena borbi protiv lupusa, pa je umesto štikli nosila Pumine patike, tako da su oni odlučili da doniraju 100 000 dolara u borbi protiv ove teške bolesti.

Sel kaže da su patike u potpunosti u redu i da ova kolekcija ima oko 50 parova kobinacija koje odgovaraju svakom raspoloženju. “Moja kosa, moja odeća i moje cipele su odraz onoga što osećam taj dan. Trenutno su to patike, one dominiraju. Moje obezbeđenje i najbolje prijateljice ih nose, to je sjajno,” otkrila je. Phenom Lux patike biće dostupne po ceni od 110 dolara, a čarape po ceni od 14 dolara i to već sledećeg petka, odnosno 6. aprila u Puminim prodavnicama ili putem njihovog sajta.

Pročitajte još  Famoza music chart #226 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

5 thoughts on “Nešto novo: Selena predstavlja patike koje je dizajnirala za Pumu!

  1. Prelijepe su, tako ih jako želim😍
    Da li ih mi moženo naručiti preko interneta, pošto ih ne možemo kupiti?

    1. Hej Milice, da li si nešto napisala u komentaru, pošto vidim da si mj odgovorila, ali mi je prazno?

      1. Mislila sam da napišem, čudi me da se objavio prazan komentar. Htela sam da odgovorim na tvoje pitanje o poručivanju. Verovatno postoji mogućnost da se poruči sa njihovog sajta, samo nisam sigurna da li šalju van Amerike, ali moguće da šalju.

  2. Lijepe patike!! Sviđa mi se kod njih što su napravljene na svoj način, neobično. Po tome možemo i vidjeti da je super dizajnerska kao i model, a i najviše pjevačica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.