Nastavlja se saradnja sa Pumom: Selena Gomez predstavlja nove patike!

Selena Gomez uživa u svojoj saradnji sa brendom Puma i u to nemamo sumnje kad god vidimo njene fotke i reklame, a i Pumi savršeno odgovara da Sel promoviše njihove proizvode kao jedna od i dalje najuticajnijih pop zvezda, iako se dugo nije pojavila sa novim albumom.

Sel je pre par dana predstavila svoju reklamu za Pantene, a danas se pojavila sa promocijom najnovijih patika za Pumu – izgleda da je Sel ovih dana definitivno fokusirana na saradnje sa kompanijama, dok se o njenoj novoj muzici još uvek ništa ne zna. Ipak, Selenatori mogu biti srećni jer je njihova zvezda makar malo više prisutna u medijima nego pre, kao što su u četvrtak predstavljene najnovije patike koje je dizajnirala Puma a koje na fotkama promoviše upravo Sel!

Ove patike savršeno su dizajnirane za naporne vežbe i mogu se naći u dve boje. Na sajtu Pume se već prodaju za 90 dolara, tako da ih možete pogledati ovde!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Slatko: Selena Gomez odmah po izlasku sa klinike pokazala koliko joj znači Taylor Swift!

One thought on “Nastavlja se saradnja sa Pumom: Selena Gomez predstavlja nove patike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.