Nastavlja se saradnja sa Pumom: Selena Gomez predstavlja nove patike!

Selena Gomez uživa u svojoj saradnji sa brendom Puma i u to nemamo sumnje kad god vidimo njene fotke i reklame, a i Pumi savršeno odgovara da Sel promoviše njihove proizvode kao jedna od i dalje najuticajnijih pop zvezda, iako se dugo nije pojavila sa novim albumom.

Sel je pre par dana predstavila svoju reklamu za Pantene, a danas se pojavila sa promocijom najnovijih patika za Pumu – izgleda da je Sel ovih dana definitivno fokusirana na saradnje sa kompanijama, dok se o njenoj novoj muzici još uvek ništa ne zna. Ipak, Selenatori mogu biti srećni jer je njihova zvezda makar malo više prisutna u medijima nego pre, kao što su u četvrtak predstavljene najnovije patike koje je dizajnirala Puma a koje na fotkama promoviše upravo Sel!

Ove patike savršeno su dizajnirane za naporne vežbe i mogu se naći u dve boje. Na sajtu Pume se već prodaju za 90 dolara, tako da ih možete pogledati ovde!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ari Grande završava godinu kao kraljica društvenih mreža, Sel ni među 50!

One thought on “Nastavlja se saradnja sa Pumom: Selena Gomez predstavlja nove patike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.