Zaručnik Ariane Grande prodaje kuću Justina Biebera?

Justin Bieber je prodao svoju prvu vilu na Beverly Hillsu koju dijeli s svojom ženom, Hailey, za „samo“ više od 7 milijuna dolara, prenosi yahoo! Vilu je prodao ni manje ni više nego zaručnik Ariane Grande, Dalton Gomez!

Iako je vila prodana za više od 7 milijuna dolara, navodi se kako su oni pretrpili gubitak od 545, 000 dolara. Sama je vila na prodaji od jeseni prošle godine, a nije se prodala toliko brzo koliko se predviđalo. Vila, kojoj se nadimak „tropski raj“ nudi vanjski bazen, ima sedam soba i potpuno zelenu okućnicu s roštiljem, a glasila je da nudi i „potpunu privatnost“ u urbanoj Kaliforniji.

Justin je već neko vrijeme očito razmišljao o prodaji svoje nekretnine jer je par puta postavio slike svoje kuće na Instagramu uz opise kako razmišlja da proda ovu nekretninu, a pitao je i fanove tko bi je želio kupiti za „mali“ iznos od 7 milijuna dolara.

Ovo nije prvi put da se Justinov dom spominjao u medijima, jer je kontroverzan youtuber Jake Paul snimao svoj spot za pjesmu „It’s Everyday Bro“ koja je ujedno postala jedna od najdislajkanijih pjesama na Youtubeu. Osim toga, Justin je dekorirao svoj dom s plišanim igračkama u staklima svog doma, što je isto odbijalo kupce.

Justin i Hailey nisu u nezgodnoj poziciji jer su kupili novu nekretninu na Beverly Hillsu prije nego što su svoju staru vilu oglasili za prodaju. Osim toga, Justin ima kuću u svojoj rodnoj Kanadi, u Ontariju, blizu svojeg rodnog Standforda.

Pročitajte još  Koncerti u Srbiji i Hrvatskoj 2021: Ko nam dolazi i ko bi sve mogao da dođe?

Osim prodaje nekretnina, Justin provodi karantenu dosta radno, pa je nedavno za fanove održao i mini koncert na Tik Toku, a navodi se da se i posvetio vjeri u ovo krizno vrijeme pandemije. On i Hailey su kršćani, a sve više vremena provode u crkvi u koju je išla i njegova bivša djevojka, Selena Gomez.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.