Selena Gomez prikupila 100.000 dolara u humanitarne svrhe, predstavila novi model patika za Pumu!


Selena nastavlja svoju odličnu saradnju sa Pumom, nakon što je prodala veliki broj Phenom Luxe patika koje je sama dizajnirala, sada je zaštitno lice potpuno novog modela patika koje je Puma napravila!

Deo prihoda od Phenom Luxe patika, odnosno 100.000 dolara otišao je za pronalaženja leka protiv lupusa, bolesti sa kojom se Selena bori već neko vreme. Najnovije patike nose naziv “Defy” i one su malo drugačije od onoga što nam je Selena do sada predstavia. Defy patike su više u atletskom stilu, crne i bele su boje i mogu se uklopiti u bilo šta i možete ih nositi bilo gde, napolju ili u teretani.

Reč “defy” se može prevesti kao “prkositi”, a Selena za ove patike poručuje: “Ove patike prkose hrabrosti”. “Radi se o tome da uradite neočeivano, odnosno da se ne pridržavate uvek onoga što društvo očekuje od vas. Puma je to savršeno uklopila sa novim patikama,” dodaje Sel. Fanovi Selene Gomez koji žive u Americi, tačnije u Los Anđelesu biće u prilici da se takmiče za upoznavanje sa Selenom 16. maja, ako po gradu pronađu postere koji će im omogućiti da se uključe u tamičenje.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Dileme nema: Imamo dobitnicu Selena Gomez Revival Box Seta!

4 thoughts on “Selena Gomez prikupila 100.000 dolara u humanitarne svrhe, predstavila novi model patika za Pumu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.