Egzotično: Selena Gomez predstavlja nove Puma patike!

Selena Gomez još uvek vredno radi na novim kampanjama zajedno sa mnogobrojnim kompanijama sa kojima sarađuje već nekoliko godina, a među njima se nalazi i Puma kako jedan od sportskih brendova za koje je pevačica nedavno predstavila “Strong Girl” kolekciju koju je sama dizajnirala, a ubrzo nakon toga, sad nam stižu i potpuno nove Puma patike!

Selenita je blistala na fotošotingu koji je u egzotičnim tonovima plavih boja, koje pomažu da Pumine nove patike u beloj boji u potpunosti dođu do izražaja! Kako smo već opisali sve ovo kao egzotično, ne treba ni izostaviti da i same patike nose naziv “Cali Exotics”, kao i da je Puma ove klasične dizajne objavljivala ’80-ih godina u Kaliforniji, dok su sada dosta unapređene novim materijalima koji se koriste u današnjoj proizvodnji.

“Čitava poenta je da se fokus odvrati od mene, radi se o tome u šta ja verujem i šta sam odličila da radim sa platformom koju sam dobila. Sve to je mnogo veće od mene, mnogo veće od Pume – radi se o tome kako se vi osećate,” objasnila je Sel u intervjuu. “Poenta svake moje linije jeste da se žene u sportskoj odeći osećaju snažno i lepo,” zaključila je ona. Seleine nove patike biće dostupne u online prodavnicama i odabranim sportskim radnjama i stižu već naredne nedelje, odnosno 4. aprila!

Autor: Famoza.net
Foto: Puma Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Selena Gomez obišla teško bolesnu decu pa zaigrala softbol da im pomogne!

2 thoughts on “Egzotično: Selena Gomez predstavlja nove Puma patike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.