Tini u ponedeljak objavljuje datume evropske turneje!

Posle mnogo čekanja, Martina Stoessel spremna je za povratak u Evropu! Ona je na svojim profilima na društvenim mrežama najavila da ćemo u ponedeljak dobiti i datume turneje koja će po svemu sudeći uslediti na proleće! Što se nas tiče, nažalost ne vidimo razloga za optimizam.

Tini je tako na svom Instagram profilu napisala, “Ovog ponedeljka 28. oktobra ja ću vam reći nešto neverovatno! Dolazi nova runda moje turneje”. Poruka je dakle potpuno jasna, ali to takođe znači još nešto – Martina, odnosno njen tim već su doneli odluke gde će ići, i sad samo ostaje da to javno i saopšte!

Famoza uopšte nije optimistična da će Tini doći ne samo u region, već i na čitav Balkan, pa bi uspeh bio i ukoliko se ona vrati u Austriju! Mi nismo kontaktirali organizatore u vezi njenog koncerta niti su se oni javljali nama, iako je naravno uvek moguće da se nešto dešava, a da mi za to ne znamo. Ipak, vodite računa da naši organizatori baš i nemaju poverenja da Tinista ima dovoljno za njen nastup, a naročito ako se ispostavi da će ona pevati samo po arenama. No, hajde da vidimo šta ponedeljak donosi! Do tad, pogledajte kakve sve promene dolaze na njenu turneju!

Pročitajte još  Vreme je za oproštaj: Ovo su najbolji "Leonetta" momenti!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Tini u ponedeljak objavljuje datume evropske turneje!

  1. Tinisti ne odustajte saljite joj poruke,ne slusajte Famozu, ima jos vremena🙏🏻❤(ja sigurno necu)!

    1. Samo teoretske – nama se niko od organizatora nije javljao, niti smo ih mi zvali. Ipak, ne kažemo da mi sve znamo.

  2. Da li možete da razgovarate sa organizatorom da napravi koncert za Balkan ili region?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.