Ogromne razlike: Šta je sve Tini izmenila na svojoj turneji?!

Opšte je poznato da je Tini Stoessel perfekcionista, tako da svi detalji u bilo čemu što radi moraju da budu savršeno urađeni, pogotovo kada su nastupi i turneja u pitanju! Većina zvezda isplanira svaki momenat turneje od pesama do koreografije i kostima, tako da se ponekad dešava da nema većih i značajnijih promena u toku čitave turneje, međutim kod Tini to nije slučaj, jer ona na svakom nastupu nešto promeni, a nakon par nastupa oduševi svoje Tiniste novim kostimima i drugim novinama!

Počnimo prvo od setliste koju je Tini drastično promenila u odnosu na početak “Quiero Volver” turneje. Neke stare pesme je zamenila novim pesmama koje će se naći na trećem albumu, dok je takođe izbacila i neke pesme sa drugog “Quiero Volver” albuma, a to su: “Love Is Love”, “Never Ready” i “Like That”. Od pesama sa albuma prvenca, Tini je na koncertnoj setlisti ostavila “Siempre Brillaras”, “Great Escape”, “Ya No Hay Nadie Que Nos Pare”, “Finders Keepers” i “Si Tu Te Vas”. Pošto pesme sa prvog i drugog albuma zajedno zauzimaju ukupno 13 mesta, na preostalih sedam nalaze se: “Fresa”, “Diciembre”, “Cristina”, “Oye”,”La Cintura”, “Sueltate El Pelo” i “22”.

Sledeći na listi su gostujući izvođači, među kojima su se našli Sebastian Yatra, Lalo Ebrat, Cami, Jorge Blanco, Ruggero Pasquarelli i Cali Y El Dande što je posebno specifično učinilo nastupe po Buenos Ajresu. Međutim, ne možemo očekivati da će svi oni biti prisutni i na nastupima u Evropi, iako bi to takođe bio pun pogodak! Ipak, ne sumnjamo da će Sebastian sve vreme ili barem većinu vremena biti uz svoju voljenu devojku.

Pročitajte još  Startuje sutra: Pet najvažnijih pitanja za koje tražimo odgovore na "Got Me Started" turneji!

Ostatku ove liste sa razlikama pridružićemo i kostime koje je Tini drastično izmenila u odnosu na početak “Quiero Volver” turneje. Tini je dobijala dosta komentara, kako i uvredljivih karaktera, jer joj je većina kostima otvorenija nego ikad, dok su ovi novi drugačiji u odnosu na prve kostime i imaju sličnosti sa nekima koje je Tinita nosila na svojoj “Got Me Started” turneji! Duga crvena haljina, šareni komplet sa šorcem i teksas kombinacija su samo neke od novina i malo je reći da izgledaju sjajno! Verujemo da je ovo samo početak i da Tini ima još dosta toga u rukavu, što će tek pokazati na evropskom delu turneje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Karol Sevilla: Selena Gomez je idol, volela bih da sam glumila u „Wizards Of Waverly Place“!

3 thoughts on “Ogromne razlike: Šta je sve Tini izmenila na svojoj turneji?!

  1. Predivni su! Ja bih samo vratila crveni kostim koji je po meni bio prelep!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.