Još sedam dana: Tini konačno najavila pravi početak promo turneje, potpisivaće “Tini” CD-ove!

14310623_1065000993569479_873842458222395392_n

Martina jeste stigla u Evropu ali njen borava u Velikoj Britaniji je pre svega poslovne prilike dok druženje sa fandomom počinje za nedelju dana, kako je sad najavila!

Tini boravak u Londonu koristi za intervjue, razgovore sa Disneyem i pravljenje budućih planova pa onaj deo priče koji nas zanima počinje tek kad ona završi sve obaveze tamo, što je 4. oktobar. Da zaista planira da se posveti fandomu, Tini je najavila na svom Twitteru rečima, “Madrdi! Dolazi za samo nedelju dana da vas vidim” a kasnije je dodala, “Možete računati na to da ću vam potpisivati CD-ove, uskoro ću vam saopštiti vreme, mesto i datum!”

Osim toga, Tini je najavila i dolazak na preijeru “Tini” filma u Nemačkoj koja je zakazan za 16. oktobar a od ranije znamo da ona u planu ima i posete Italiji i Francuskoj. Nažalost, niko još ne zna da li ona planira da li je ona raspoložena da poseti i neke druge zemlje gde se “Tini” CD uveliko prodaje, poput Srbije. Universal Music i Famoza će motriti na situaciju a naravno, verujemo da će i fandom uraditi sve što je u njihovoj moći!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Messi spasao Argentinu bruke, Tini Stoessel u delirijumu!

7 thoughts on “Još sedam dana: Tini konačno najavila pravi početak promo turneje, potpisivaće “Tini” CD-ove!

  1. Zasto non-stop pisete o jednim istim zvezdama? Bridgit Mendler je objavila novi spot za pesmu 'Atlantis' jos pre neki dan i vi nise nista napisali o tome…Bitno da su Selena, Ariana, Tini i ta ekipa u svakoj novosti…Ne hejtam nikoga od njih ali niste fer

      1. Bez tog linka ne mogu da uopste nadjem to, vec sam nekoliko puta pregledala sadrzaje od poslednjih par dana, ali ok, ne zamerite pls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.