Tini objavila datume turneje u Evropi, šokirala fandom!

Kao što je obećala, Martina Stoessel danas je objavila datume svoje evropske turneje! Kao što smo i očekivali, nije bilo nikakve šanse da ona dođe u naš region, ali ipak ostaje šokantan podatak da ona ne dolazi čak ni u Beč gde je prethodni put dva puta rasprodala tamošnju arenu gde ju je gledalo 20.000 ljudi!

Turneja će inače biti veoma kratka, a Tini je startuje 20. februara u Milanu, i ostaje neko vreme u Italiji gde će imati još par koncerata. Više koncerata dobiće još samo Nemačka, a Tini će ići još i u Švajcarsku, Francusku, Holandiju i Belgiju, gde se turneja i završava 10. marta! Nažalost, ovo nam govori da je u pitanju daleko manje turneja nego njena prethodna, jer je nastupa dvostruko manje, a obratite pažnju i na još jednu stvar – ona više ne peva u arenama! Primera radi, čak i u Belgiji gde će ona održati samo jedan koncert, ona će pevati na lokaciji čiji je kapacitet tek 3500 ljudi! Primera radi, 3500 ljudi prima i Sava centar gde se nekad održavao Balkan Tube fest. Slično je i u drugim gradovimna, jer Tini često peva i po klubovima koji primaju još manje ljudi.

Kad je reč o cenama, one strahovito varijaju – u Holandiji se najjeftinije karte mogu naći za već 27 evra, dok su u Belgiji preko 70 evra! Mi sad možemo samo da se nadamo da ovo nisu svi datumi turneje, jer je neshvatljivo da na spisku nema Austrije, Španije pa čak i Poljske. Španija se doduše spominje, kao poslednji datum na turneji. Nažalost, poprilična doza nebrige Tini za Evropu povlači i ovako smanjeno interesovanje za njene aktivnosti. Šteta, jer se ona možda već sad gorko kaje zbog toga.

Pročitajte još  Famoza music chart #178 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Tini objavila datume turneje u Evropi, šokirala fandom!

  1. Da li vi znate nesto o tome zasto ne dolazi na Balkan ili da lo ce mozda i doci jer je napisala da ce biti jos novih datuma? Kako to da vi nista ne znate?

  2. Datuma ce jos biti ali sam veoma razocarana, kako i u njen tim tako priznajem i u nju. Nije Nemacka jedina zemlja u Evropi gde ima fanove.

  3. Famozo tko su organizatori koncert? I znate li neke organizatore ba balkanu koji bi ju mogli dovesti nama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.