Charlie Puth otkriva: Na turneji sam dvaput jedva izbegao smrt

Charlie Puth je uspešan mladi pevač, ali njegove turneje i dalje nisu dovoljno velike da mu omoguće uspon u karijeri i mogućnost da upozna više delova sveta – Charlie priznaje da je za to krivo njegovo zdravlje, koje godinama nije moglo da podnese turneju.

Charlie je pevao na turneji Shawna Mendesa “Illuminate” 2017. godine, i dok bi mnogi izvođači rekli da im je to bila velika čast, on kaže da mu fizički i nije bilo tako lako. “Nisam se navikao na turneju, konstantno sam bio bolestan. Očigledno nisam znao kako da budem pravi izvođač na turneji, dvaput sam jedva izbegao smrt, ali stvarno. Mnogo je bilo teško” priznaje on.

Charlie kaže da mu je danas ipak dosta lakše u odnosu na taj period! “Četiri godine mi je trebalo da shvatim kako da se snađem, ali sada je bolje. Sad sam u stanju i pesmu da napišem inspirisan energijom fandoma” kaže Charlie, koji pak i dalje objavljuje singlove o Seleni Gomez, jer je poslednji njegov aktuelan singl bio “I Warned Myself” koji se čini kao deo trilogije sa “Attention” i “How Long”!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Charlie Puth

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Dalilin kviz: Koliko poznajete Charlieja Putha?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.