Famoza giveaway: Osvojite potpisane majice Marcusa i Martinusa!

Kao što smo rekli, ovih dana spremamo dosta iznenađenja za naše MMere! Nakon što smo momcima poslali pitanja za novi intervju, u saradnji sa MM timom i MM Store, u prilici smo da vam poklonimo dve Marcus i Martinus majice iz njihove kolekcije, a što je najlepše, obe su potpisane i dolaze u veličinama S i XL.

MM tim je ispunio našu molbu, pa će vam tako oni direktno iz Norveške slati majice na vaše kućne adrese! To ujedno znači da je ovaj giveaway otvoren za čitav Balkan, pa i šire! Isto tako, ovo nije giveaway na sreću, već od vas tražimo da uradite nešto kreativno!

Pravila glase:

  1. Postavite fotku giveawaya na svoj profil (privatni ili fan profil, svejedno) i tamo odgovorite na pitanje koje glasi: Kako bi izgledao tvoj dan sa Marcusom i Martinusom?Naravno, ne zaboravite da profil mora biti otključan da bismo videli odgovor.
  2. Lajkujte ovu objavu, zapratite Famozu i postavite je na svoj Story!
  3. Odgovoriti možete na dva načina: Ili videom u trajanju od maksimalno 30 sekundi ili sastavom koji ne sme da ima više od 100 reči! Navedite nam i želite li S ili XL majicu!
  4. Obavezno nas tagujete i stavite hešteg #mmfamozagw.
  5. Takmičenje traje do nedelje 3. novembra u 23.59h, a Famoza će nakon toga odabrati pobednike i poslati njihova imena Marcusu i Martinusu koji će vam majice poslati direktno iz Osla!
  6. Učestvovati možete ako živite bilo gde u Evropi! Zbog toga, možete pisati/snimati ili na našem jeziku ili na engleskom!
View this post on Instagram

U saradnji sa @marcusandmartinus i @mmstoreno , u prilici smo da vam poklonimo dve Marcus i Martinus majice iz njihove kolekcije, a obe su potpisane i dolaze u veličinama S i XL. MM tim je ispunio našu molbu, pa će vam tako oni direktno iz Norveške slati majice na vaše kućne adrese! To ujedno znači da je ovaj giveaway otvoren za čitav Balkan, pa i šire! Pravila glase: 1. Lajkujte ovu objavu, postavite je na svoj Story i zapratite Famozu! 2. Postavite fotku giveawaya na svoj profil (privatni ili fan profil, svejedno) i tamo odgovorite na pitanje koje glasi: Kako bi izgledao tvoj dan sa Marcusom i Martinusom?Naravno, ne zaboravite da profil mora biti otključan da bismo videli odgovor. Odgovoriti možete na dva načina: Ili videom u trajanju od maksimalno 30 sekundi ili sastavom koji ne sme da ima više od 100 reči! Navedite nam i želite li S ili XL majicu! 3. Obavezno nas tagujete i stavite hešteg #mmfamozagw. 4. Takmičenje traje do nedelje 3. novembra u 23.59h, a Famoza će nakon toga odabrati pobednike i poslati njihova imena Marcusu i Martinusu koji će vam majice poslati direktno iz Osla! 5. Učestvovati možete ako živite u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Sloveniji, Rumuniji i Bugarskoj. Zbog toga, možete pisati/snimati ili na našem jeziku ili na engleskom! Saveti su kao i uvek isti – budite kreativni i ne budite smrtno ozbiljni! Svakako pišete o izmišljenom događaju i imate punu slobodu da pustite mašti na volju! #marcusandmartinus #mmstore

A post shared by Famoza (@famoza_net) on

Saveti su kao i uvek isti – budite kreativni i ne budite smrtno ozbiljni! Svakako pišete o izmišljenom događaju i imate punu slobodu da pustite mašti na volju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Kirsti Kristoffersen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.