Serija Tini i Sebastiana Yatre stiže na Disney Plus

Već neko vreme znamo da Martina Stoessel i njen dečko Sebastian Yatra planiraju snimanje serije, a sad smo dobili konačno nešto više detalja! Da je reč o ozbiljnom projektu, najbolje nam govori to što se on radi za Disney Plus, novu striming platformu koja želi da postane najdominantnija na svetu!

Priča serije podsećaće na stvarnost, jer će Tini glumiti pevačicu koja se zaljubljuje u svog kolegu, a kolega je naravno Sebastian Yatra! Zbog toga, čini se da njima neće biti nimalo teško da se snađu! Tini je već otkrila da su njih dvoje prihvatili projekat još u doba dok su bili samo prijatelji, a kaže i da će snimanje trajati čitava dva i po meseca! Kad će se snimanje desiti nije poznato, ali je za očekivati da se ono obavi u pauzi između Tinine južnoameričke i evropske turneje.

Naravno, sve nas najviše zanima kad će biti premijera, ali sve prognoze govore da ćemo na nju čekati do septembra ili oktobra 2020. godine, jer Disney Plus pre toga neće debitovati na teritoriji Južne Amerike. Mi se ipak nadamo da će serija stići i do Evrope, odnosno zemalja u kojima su serije na španskom popularne, gde definitivno spada i naš region!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uživaće: Martinina mama se pohvalila poklonom iz Hrvatske!

2 thoughts on “Serija Tini i Sebastiana Yatre stiže na Disney Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.