Stvari postaju još teže za nas: Taylor Swift najavila datume stadionske turneje!

Ako biste nas pitali koju megazvezdu je najteže dovesti u čitav naš region – već godinama je odgovor isti, to je Taylor Swift. Taylorine turneje su veoma skupe za organizatore a tu je i činjenica da ona i ne pravi velike evropske turneje niti je ikad došla čak i do Beča. Taylor je sad objavila da kreće na stadionsku turneju što nam dodatno pravi problem… mada možda i nije tako!

Kao što su neki prognozirali, Taylor je zaista u ponedeljak objavila datume svoje turneje, doduše samo za Severnu Ameriku a prodaja karata kreće već 13. decembra. Turneja će početi 8. maja na stadionu Univerziteta Finiks a trajaće sve do 6. oktobra! Razlog ovolikog “razvlačenja” je što stadionska turneja zahteva više vremena da se oprema unose u ove objekte i postavi kako valja, pa pauza između koncerata iznosi barem tri a nekad i po nedelju dana!

Ipak, činjenica da se američki deo turneje završava u oktobru može biti i dobra po nas – ukoliko Taylor odluči da ubrzo nakon toga krene u Evropu, hladno vreme znači da će sigurno želeti nastupe u arenama! Inače, ona je već potvrdila da će sigurno posetiti i Evropu i Australiju ali ne znamo koliko će biti velika ta turneja. Iako ćemo Taylor sigurno spomenuti organizatoru, verujemo da su i on i njegove kolege svesne toga šta se dešava kao i da Taylor sem Swiftieja sad okuplja i stariju publiku.

Pročitajte još  Genijalan potez: Kako je Taylor Swift ponovo ubedila Swiftieje da njena nova muzika stiže za par dana?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Stvari postaju još teže za nas: Taylor Swift najavila datume stadionske turneje!

  1. Znamo da je oduvek bilo tako,ali mislim da vredi makar pokusati 🙂

  2. 😦😦😦😦😦😣😣😣😣😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😦😢😦😢😦😢😦😢😦😢😦😢😦😢😦😢😦😢😦😢😦😢😦😢😦😢😦😢😦

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.