Šta Sel ima da kaže povodom najave datuma “Revival” turneje u Evropi?

12599500_1718898178387903_1527485380_n

Selena Gomez u ponedeljak je objavila evropske datume svoje “Revival” turneje koja počinje 10. oktobra i traje do 16. novembra. Ona se sad oglasila i poručila Selenatorima sa našeg kontinenta da se zaista raduje tome!

“Dala sam srce i dušu kako bi ova turneja bila posebna. Ne mogu da dočekam putovanje u Evropu i to da vas sve vidim!”, poručila je ona. Našim Selenatorima verovatno se srce steže od ovih reči s obzirom da naš deo kontinenta nije u njenim planovima. Ipak, napominjemo još jednom da Selenita nije kriva za ovo – ona ne misli da mi živimo na kraju sveta, voli vas kao i sve druge Selenatore i htela bi da na vidi. Međutim, o rasporedu turneje odlučuje isključivo njen menadžment koji je zaključio da je najbolje držati se centralne i severne Evrope. Kao što smo rekli, još sve nije izgubljeno. Organizator iz Beograda pokušava da ustanovi u čemu je problem i postoji li nada da se nešto promeni. Zaista ne znamo kad ćemo dobiti informaciju ali čim na ona stigna, biće vam preneta!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Izbegavaju jedna drugu": Ratuju li Sel i Taylor zbog Austina Swifta?

6 thoughts on “Šta Sel ima da kaže povodom najave datuma “Revival” turneje u Evropi?

  1. Baš šteta što se sve ovako izdešavalo. Ni na jedan koncert stranog izvođača nisam išla iz razloga što sam čekala da ona svoju zadnjicu dovuče vamo al ništa od toga. Ne odustajemo još uvek niti ćemo sve do trenutka kada saznamo da opcija i šansi nemamo. Ovaj koncert je preko potreban i nadam se da ćemo uspeti!

  2. @Famoza.net šta će se desiti ako se potvrdi da ne dolazi i da je nada izgubljena? Da li će organizator pozvati nekog drugog, ili ćemo odustati od svega?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.