Tini održala promociju u Berlinu, najavila turneju po Evropi!

Tini Stoessel se ove srede konačno vratila u Evropu nakon dužeg vremenskog perioda i to u glavni grad Nemačke, Berlin koji je ujedno jedna od tri destinacije na ovoj poprilično kratkoj promotivnoj turneji. Oni sa najviše sreće imali su priliku da sretnu pevačicu na aerodromu, zajedno sa dečkom Sebastianom Yatrom, ili u toku jučerašnjeg dana na promociji koju je organizovao nemački Universal Music, pa upravo sa tog događaja stižu i informacije iz prve ruke!

Kao što je svima dobro poznato, devojka koja vodi najpoznatiji i najpouzdaniji profil o Martini, poznata pod korisničkim imenom DarkTini na društvenim mrežama, iskoristila je priliku da u zadnji čas rezerviše let do Berlina kako bi prisustvovala ovom posebnom događaju. Kako ona i Tinisti koji su prisustvovali događaju javljaju, Tini će se i sutra zadržati u Berlinu sa razlogom – nastupiće sa Alvarom Solerom sa kojim je snimila remiks za njegovu pesmu “La Cintura” prošlog leta.

Ipak, još važnije od toga jeste što je pevačica konačno govorila i o svojim planovima za Evropu za pravu “Quiero Volver” turneju i kako pevačica kaže vratila bi se na naš kontinent početkom naredne godine, odnosno u februaru ili martu 2020. godine, gde bi Nemačka bila jedna od destinacija, uključujući još zemalja. Trenutno je teško precizirati kolika turneja po Evropi je na umu Tininog tima, ali mi se nadamo da će Budimpešta ili Beč biti neke od ponuđenih opcija za fandom iz našeg regiona u najgorem slučaju.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Glasine ne staju: Tini dočekala Novu godinu sa novim dečkom?!

6 thoughts on “Tini održala promociju u Berlinu, najavila turneju po Evropi!

 1. Famozo, znam da Hrvatska ima svoju organizaciju i insta profil UNIVERSAL MUSIC HR. Mozete li im molim vas postali poruku za organiziranje promotivnih koncerta u nasem regiounu, ja sam probao, ali mi nisu odgovorili. Mozda cete vi imati vise srece. Molim vas posaljite im poruku.

  1. Nema šanse jednostavno :/ Naši Universali su premali, a srpskom je rečeno da ne organizuju Universali te promocije ovog puta.

   1. Mislim da Hrvatskim Um nije zabranjeno. Pitao sam i svoje prijatelje koji su ti isti da mi pomognu. Pozelite nam srecu.

    1. Nije zabranjeno, nego UM ne radi tu promociju :/ Naši UM su u stvari samo ogranci austrijskog odeljenja tako da je sve još teže.

     1. Nada umire posljednja, ja cu se truditi koliko god treba i prijatelji mi pomazu u tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.