Veoma posebna pesma: U petak stiže “Quiero Volver” Tini Stoessel i Sebastiana Yatre!

Martina Stoessel nas već mesecima baca u razmišljanje o inicijalima “Q.V.” za koje se mislilo da je prvobitan naziv predostojećeg albuma, međutim u pitanju je singl, to jest duetska pesma sa Sebastianom Yatrom “Quiero Volver”!

Tini i Sebastian su putem društvenih mreža pre par dana počeli da postavljaju slike sa stihovima pesma, što nas je odmah navelo da zaključimo da se radi o njihovom duetu koji je još odavno potvrđen. Oni su nam juče i potvrdili glasine da “Quiero Volver” (“Hoću da se vratim”) stiže već u petak, 3. avgusta, a sudeći po svemu tada ćemo biti u mogućnosti da vidimo i spot koji su snimili.

Kako pevačica ističe “Quiero Volver” je veoma lična i posebna pesma za nju, ali joj je veoma drago što ju je podelila sa svojim dobrim prijateljem Sebastianom. Sudeći po samom nazivu pesme i stihovima koje smo imali priliku da vidimo, ovo je sigurno pesma koja govori o njenom bivšem-sadašnjem dečku Pepeu. Šta vi mislite o tome i da li ste uzbuđeni zbog pesme?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tini Stoessel: Shvatila sam da je dobro biti drugačiji, to poručujem i u filmu "Ugly Dolls"!

10 thoughts on “Veoma posebna pesma: U petak stiže “Quiero Volver” Tini Stoessel i Sebastiana Yatre!

  1. Jedva čekam petakkk!! to vam dovoljno govori koliko sam uzbuđena zbog pjesme.

  2. Veoma sam uzbuđena! Sada će pjesme sto za tu svaki mjesec kako bi stigla na turneju krajem godine. 😙

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.