Tini stigla u Evropu, započinje promo turneju!

Martina Stoessel je posle mnogo vremena odlučila da se vrati u Evropu i obiđe svoj pomalo zaboravljeni fandom! Njena prva stanica je Berlin, a već na aerodromu Tinisti su je dočekali kako bi se fotkali sa njom, malo popričali ali joj i uručili poklone!

Tini će već u petak imati promotivne aktivnosti u glavnom gradu Nemačke, a što podrazumeva intervjue, potpisivanje albuma, razgovor sa fanovima i akustični koncert za manji broj njih. Tini će tokom promo turneje posetiti još samo par velikih gradova, a sad je potpuno jasno da je bilo apsolutno nemoguće da se na tom spisku nađe i bilo koji grad našeg regiona, pa i čitavog Balkana. Na prethodnoj promo turneji Tini je bila u Beču, što ovog puta nije slučaj.

U ovom momentu nije ni jasno kakvi su Martinini planovi za turneju, ali nema sumnje da će ona biti kraća nego prošli put, i ne bismo se iznenadili da se svede na samo par koncerata. Naši Tinisti verovatno će gledati ka Beču, s obzirom da je na prošloj turneji Tini tamo doživela velikih uspeh i održala dva koncerta.

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Porodica ne veruje Nachu da nije u vezi sa Tini!

Foto: Instagram/foreverwithtinita

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tini stigla u Evropu, započinje promo turneju!

  1. Bravo tinistiiiii uspeli smooooo😘😘😘samo još malo i TINI će posetiti naš region a možda i Srbiju!!! Bravooooooooooooo💞💞💞💞💞😁😁😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.