Ohrabrila fandom: Tini Stoessel otkrila planove za turneju po Evropi!

Tini Stoessel se već neko vreme drži podalje od medija dok radi na novoj muzici i projektima, među kojima su i predstojeći datumi aktuelne “Quiero Volver” turneje koja će obići Južnu Ameriku, a pritom i Evropu, međutim pevačica je ovog vikenda otkrila krajnje interesantan podatak o evropskom delu turneje, dok je gostovala u jednoj radio emisiji u Čileu!

Tini je prethodnog vikenda posetila Čile kako bi se pridružila svojoj bliskoj prijateljici i koleginici Cami na sceni Movistar arene, koja je održala jedan od nastupa u okviru “Rosa” turneje u ovoj zemlji. Tini je već narednog dana imala priliku da gostuje na radiju, a da sve bude još bolje i fanovi su imali priliku da postavljaju pitanja putem Twittera. Pitanja o turneji su bila neizbežna, pogotovo ono koje i nas najviše zanima – šta je sa Evropom kad je u pitanju ova turneja?

Tini je u poslednje vreme manje okrenuta Evropi, ali je novim izjavama ohrabrila fandom da će ipak imati priliku da je uskoro vide nakon dužeg vremena. Ona je saopštila da će evropsko tlo posetiti sredinom godine kako bi imala priliku da promoviše svoj album i turneju, kao i da će njena “Quiero Volver” turneja posetiti iste zemlje kao “Got Me Started” turneja uz mogućnost da se na tom spisku nađu i neke nove zemlje. Moramo biti strpljivi kako bismo videli šta je to Martina isplanirala za Evropu ovog puta!

Pročitajte još  Tini Stoessel se družila sa fanovima kod hotela u Čileu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

5 thoughts on “Ohrabrila fandom: Tini Stoessel otkrila planove za turneju po Evropi!

  1. Ja sam cak mislila da je i odustala od Evrope jer nije nista pricala, ovo me bas iznenadilo. Jedva cekam!🤗

  2. Da li Sam ja jedina koja bi vristala od srece da Tini dodje u Srbiju?!💞😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.