Tini o novoj romansi po prvi put: Veoma sam zaljubljena!

Tini Stoessel je ponovo dobila priliku da gostuje u jednoj od najpopularnijih argentinskih emisija koju vodi slavna argentinska voditeljka Susana Gimenez, a to je ujedno bio sjajan momenat da pevačica dobije dodatnu promociju svoje nove muzike, ali i da po prvi put otvoreno priča o svojoj novoj ljubavnoj vezi sa Sebastianom Yatrom!

Pevačica je nekoliko puta promenila svoje kombinacije, dok je za sam nastup izabrala kostim sličan onome koji je nosila u spotu “Sad Song” koji snimila sa Alessom, a “Quiero Volver” je bila pesma koju je odlučila da izvede uživo u emisiji, a spot koji je snimila sa kolegom i sadašnjim dečkom Sebastianom se savršeno uklopio u temu razgovora koji je usledio kasnije u toku emisije.

Već duže vreme aktuelne su priče o Tini, Sebastianu i njihovoj vezi, tako da je Susana iskoristila ovu priliku da upita mladu Argentinku da li je zaljubljena. “Da, zaljubljena sam,” započela je pevačica. “Balansiram između porodice, ljubavi, zaljubljenosti, posla i svega što dolazi uz to. Imala sam sjajan lični momenat. Oboje živimo putujući, viđamo se kada možemo,” objasnila je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #181 - Glasajte za sve pesme koje volite!

One thought on “Tini o novoj romansi po prvi put: Veoma sam zaljubljena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.