Vaše zvezde za subotu, 14. septembar 2019. godine

Pre 36 godina rođenja je tragično preminula britanska pevačica Amy Winehouse.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Danas će biti pravi izazov održati balans. Shvatite ovo ozbiljno jer će vam verovatno trebati više nego ikad. Moguće je da ćete biti sudija između nečega starog i novog. Prihvatite izazove. Postarajte se da se držite dogovora. Iskoristite svoju komunikativnost i pomozite da se premosti neki jaz.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Intenzivne strasti danas će biti veoma izražene, a vi u samom središtu dešavanja. U vama će se boriti konfliktna energija, a vi ćete morati doneti važnu odluku – odmah! Uradili ste sve pripreme i sve što je bilo do vas i sada je vreme da krenete u akciju.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Konačno vas napušta neodlučnost i ostavlja vas na stanici, nakon svih vozova koji su prošli. Uskačite u prvi koji naiđe a da ide u vašem smeru. Nemate više šta da čekate. Danas nije dan kada treba da čekate da prilika sama dođe do vas. Ukoliko jasno vidite ono u šta verujete, krenite ka tome. Budite spontani i ne brinite oko posledica.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Danas će vas nešto baš prodrmati. U trenutku kada pomislite da je sve na svome mestu, smireno i stabilno, počeće zemljotres! Držite se, budite stabilni i fleksibilni. Samo par koraka u stranu možete pronaći sigurno utočište od oluje oko vas, gde ćete moći raditi bez ikakvih problema. Nemojte biti strogi i slepo se držati pravila danas.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Danas pratite svoje srce a ne novčanik. Odaberite gde ćete i koliko potrošiti novca. Budite aktivni i glavna uloga u svom sopstvenom filmu. Prihvatite svaku priliku koja vam se pruži. Moguće je da je neki konflikt na pomolu. Stanite za ono u šta verujete i nemojte se plašiti da preuzmete primat tokom razgovora.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Danas će na testu biti vaša prilagodljivost. Pokušajte da se priklonite većini, ali imajte na umu da je kormilo u vašim rukama. Uspešno ćete upravljati i imati kontrolu nad svim. Imate priliku da birate, te je iskoristite. Bilo da idete na neki događaj večeras ili ostajete kod kuće, uživaćete.
 

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Astrološki gledano, pred vama je fantastičan dan. Mogli biste biti pred izazovom da iskoristite svoju istraživačku i avanturističku stranu. Budite najbolji. Vrlo je verovatno da ćete imati jedna vrata otvorena – savršena prilika za vas! Nemojte to propustiti. Imajte na umu da je balans tradicije i novih informacija vrlo bitan.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Moguća je tenzija danas. Snažne sile prolaze kroz vaš život i dovode do konflikta. Oni koji su na određenom putu već duže vreme suočiće se sa preprekom. Da li ste fizički i mentalno spremni? Vaša snaga danas će biti na testu pod udarcima snažnih vetrova. Izdržite jer vi to možete.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Danas će doći do izražaja vaša sposobnost da rukovodite sa više poslova odjednom. Informacije će biti svuda oko vas i moguće je da ćete biti zamoljeni da istupite i pokažete svoje znanje. Vrlo je verovatno da ćete se suprotstaviti nekome sa veoma nadmoćnim stavom. Zapamtite da stari način nije uvek najbolji. Stvari se menjaju i potrebne su inovacije i kreativnost.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Moguće je da ćete se danas ponašati kao uplašeno dete koje želi da se sakrije ispod kreveta. Imajte na umu da ispod kreveta ima više čudovišta nego u stvarnom svetu! U najmanju ruku, napolju možete sresti jednog ali i dobiti pomoć. Nemojte se zatvarati tokom ovog sjajnog perioda promena. Vaše mišljenje je jednako važno kao i bilo čije drugo.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Danas će vam se činiti da je sve protiv vas. Čak i najmanji napori nailaziće na otpor. Što budete tvrdoglaviji to ćete teže postići ono što želite. Vaš posao danas biće da unesete razigranost u svaku situaciju. Podsetite ljude da smo svi na istoj životnoj pozornici i da moramo svi zajedno raditi kako bismo postigli ono najbolje. Vrlo je važno da danas probudite timski duh u ljudima oko vas.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Danas će vam iči od ruke da se disciplinujete i držite glavu visoko podignutu. Neočekivani događaji mogli bi da izazovu već ustaljeni autoritet. Nemojte brzopleto zaključivati. Postarajte se da pribavite sve činjenice pre nego što krenete u akciju. Nemojte se užasavati i zatvarati u svoju školjku. Ukoliko ne krenete u odmah u akciju, svakako ćete morati sutra. Razmislite da li da krenete odmah ili da i dalje odlažete.

 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.