Definitivno su zajedno: Cole Sprouse objavio poljupce sa Lili Reinhart na Instagramu!

Iako je ovog leta postojao period u kom su svi mediji pisali da Lili Reinhart i Cole Sprouse, glumci serije “Riverdale”, više nisu zajedno, čini se da su ti dani iza njih otkad su se vratili pred kamere da snimaju nove epizode. Ne samo da su ponovo par pred kamerama, već su njih dvoje odlučili da sami potvrde da se odlično slažu kao nekada!

Naime, Cole Sprouse je potvrdio svoju romansu sa Lili jednim Instagram postom na kom vidimo kako se njih dvoje grle i ljube kao pravi par, a iako Coleove objave u proseku imaju nešto više od jednog miliona lajkova, ova slika zapalila je internet i već prestiže osam miliona!

I izvor za E! News sa snimanja “Riverdalea” kaže da su se njih dvoje jednostavno vratili jedno drugom nakon nekog vremena! “To je bilo neminovno, ponovo su provodili previše vremena zajedno, i svima je bilo jasno da se ljubav opet budi. Niko nije ništa potvrdio kad je njihova veza u pitanju, samo su spontano i prirodno opet postali par” ispričao je izvor. Čestitamo!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Jasminin test ličnosti: Koji slavni momak je savršen za tebe?

Foto: Instagram/Lili Reinhart

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.