Napala i Soroše: Taylor Swift kipti od besa zbog novog poteza Scootera Brauna!

Kao što znamo, Taylor Swift ne podnosi Scootera Brauna što je već dovodilo do neprijatnih situacija, a od ove nedelje, stvari su postale još gore! Naime, Scooter je odlučio da preko svoje muzičke kuće Big Machine Records objavi novu kolekciju njene muzike, a da je naravno nije ni obavestio da to želi da uradi!

Kako piše E! News, Taylor je u četvrtak izdala veliko saopštenje gde kaže da je sve ovo neukusan način da on zaradi još novca. “Želim da se zahvalim mojim fanovima što su me obavestili da moja bivša diskografska kuća izbacuje album sa mojim živim nastupima večeras”, počela je Tay na Instagram Stories. “Ovi snimci potiču iz 2008. godine i napravljeni su tokom jednog nastupa na radiju kad sam imala 18 godina. Big Machine Records je napisao da je ovaj album izašao još 2018, ali to se zapravo dešava večeras.”

Taylor kaže da je u celu priču umešana i zloglasna porodica Soroš za koju nema šanse da niste čuli iz priče naših političara, koji ih napadaju, a onda sklapaju poslove sa njima. “Ja sam uvek bila iskrena prema vama u vezi ovih stvari, i samo želim da vam kažem da ja ovo nisam dozvolila. Izgleda su Scooter Braun i njegovi finansijeri među kojima su Alex Soroš i porodica Soroš zaključili da je bilo previše što su moju muziku kupili za 330 miliona dolara, pa sad žele da nekako zarade novac. Po mom mišljenju, ovo je samo još jedan primer pohlepe u vreme virusa korone. Ovo je tako neukusno, ali i providno.”

Pročitajte još  Ed Sheeran: Svoje veze držim podalje od očiju javnosti! (video)

Ono što najviše nervira Taylor jeste to što se Scooter sve vreme pravi blesav, pa je od starta govorio kako on ništa ne zna o svemu, kao i da nije imao pojma da će Taylor toliko povrediti to što je postao vlasnik njenih prvih šest albuma. On je njoj nudio sastanke i čak je optuživao da bi mogao da umre zbog pretnji njenih fanova, ali Tay je nastavila da ga ignoriše.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Napala i Soroše: Taylor Swift kipti od besa zbog novog poteza Scootera Brauna!

  1. Jadna Taylor, ovo niko nije zaslužio,a pogotovo ne ona. Na njenoj sam strani, kao i uvek. Moglo se i očekivati da se i ova porodica umeša, to makar nije za iznenađenje. Sigurno je odvratan osećaj kada je sve što si stvarao na početku tvoje karijere u tuđim rukama i ti ne možeš mnogo da uradiš po pitanju toga jer se druga strana pravi nevešta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.