Prava odluka: Taylor Swift će ponovo snimiti sve svoje stare pesme!

Znamo kakav je osećaj kada neko ne poseduje ono što je sam stvorio, a to dobro zna i Taylor Swift koja je poznata kao neko ko sam piše muziku i autor je skoro svih svojih pesama (na albumu “Speak Now” čak nije sarađivala ni sa kim!) a kupovinom Big Machine muzičke kuće Scooter Braun kupio je prava na njenu muziku. Ipak, očigledno je on taj koji se prevario.

Naime, juče je potvrđeno da će Taylor Swift ponovo boraviti u studiju i ponovo snimiti sve svoje stare albume, kao što je to prikazao isečak iz intervjua za CBS Sunday Morning koji će se prikazivati ove nedelje! “Da li bi snimila ponovo sve pesme? Da li je to plan?” upitao ju je voditelj, na šta je ona odgovorila: “Naravno, apsolutno!”

Ovim će Taylor potpuno pokvariti plan Scootera Brauna da je poseduje jer Big Machine grupa nema većeg izvođača od nje, a ako ona izda svoje stare albume ponovo, jasno je da će se kupovati najnovije verzije. Swiftieji se, naravno, pored toga posebno raduju što će čuti pesme poput “All Too Well”, “Long Live”, “Dear John”, “Cold As You” i drugih u novoj verziji sa Taylorinim zrelijim glasom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Neverovatno: Taylor Swift optužena za krađu stihova za svoj megahit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.