Sve ružnije: Najbolji prijatelj Taylor Swift vređao Scootera Brauna, Demi Lovato mu odgovara!

Javnost je i dalje veoma podeljena oko svega što se dešava vezano za Scootera Brauna i Taylor Swift. Ista situacija je i kad je reč o zvezdama, od kojih mnoge pribegavaju teškim rečima, što samo dalje pogoršava situaciju koja će se pre ili kasnije razrešiti ne uvredama, već razgovorom. To da, rasprave se nastavljaju, a ovog puta akteri su Taylorin drug Todrick Hall i Demi Lovato.

Todrick je tako naravno uz Taylor, pa je ostavio poruku u kojoj kaže, “Za one koji se pitaju, ja sam se razišao sa Scooterom Braunom odavno… Tužan sam zbog ove vesti, ali nisam šokiran. On je zla osoba koja se brine samo za svoje bogatstvo i da nahrani svoj odvratan ego. Verujem i da mrzi gej osobe i zna da ne voli Taylor.” Odgovor Demi došao je ekspresno!

“Hej dragi, ne znam te i ovo nije hejt, ali jako je ozbiljno da za nekog tek tako tvrdiš da mrzi gej populaciju. Nemoj da širiš informacije koje nisu istinite jer ti garantujem da Scooter nije takav. Ja sam deo LGBTQ+ zajednice, i ne radio sa mnom da je to istina. Nije hejt, samo bih da rasčistim situaciju.” Nama ostaje da se nadamo da će se ova situacija uskoro rešiti mirnim putem, jer još jednom, do razgovora će morati da dođe! Sem Taylor i Scootera, malo ko od nas može da zna šta se zaista dešava i da proceni ko je u pravu, ili makar ko je više u pravu.

Pročitajte još  Demine reči koje baš bole: Selena i ja više ne pričamo, Justin više nije kriv za to!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Sve ružnije: Najbolji prijatelj Taylor Swift vređao Scootera Brauna, Demi Lovato mu odgovara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.