Justin Bieber opet o Taylor Swift, ne vidi gde je problem

Taylor Swift već godinama i javno pokazuje da ne podnosi Justina Biebera, a ulje na vatru u poslednje vreme dodaje Scooter Braun, za kojeg Taylor kaže da je na prljav način došao do prava na svu njenu muziku. Istovremeno, Justin nastavlja da priča kako ne vidi gde je problem i kaže da ništa ne zamera svojoj nekadašnjoj drugarici.

Biebs je rano jutros po našem vremenu bio raspoložen da o Taylor priča sa paparacima, koji su ga upitali da li je on kul sa Taylor. “Mi smo oduvek prijatelji. Svega ostalog mi je dosta. Drame drugih ljudi nisu i moja drama”, rekao je on, iako se sa Taylor ne druži barem 7-8 godina.

On je takođe stao u odbranu Scootera Brauna kad ga je Taylor napala zbog kupovine prava na njenih prvih šest albuma, objašnjavajući da je ona sve pogrešno shvatila, kao da je Scooter i on vole. Kako mediji navode, Tay je već odbila nekoliko ponuda Scootera da se oni nađu na sastanku i smisle neko rešenje. Scootera je branila i Demi Lovato, dok mu Ariana daje prećutnu podršku.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Jezivo: Masovni ubica još u begu, tvrdi da ga proganja Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.