Scooter Braun hvali Taylor Swift: Bila je jako dobra prema meni, to se ne zaboravlja

Taylor Swift optužila je Scootera Brauna da joj je preoteo svu muziku koju je ikad stvorila, ali muzički menadžer i dalje ne želi da se upuštva u svađu. U intervjuu za Billboard, on kaže da o Taylor ima isključivo pozitivno mišljenje, i da se seća koliko je ona pomogla Justinu Bieberu i njemu na početku karijere, dok su obojic bili niko i ništa.

Taylor je vodila Justina na jednu od svojih turneja i tako mu omogućila da se predstavi publici, a Scooter kaže da se to pamti. “Svi su bili tako ljubazni prema nama, uključujući Taylor. Bili su fini prema nama dok smo bili deo tog šoua, a to se ne zaboravlja. Nikad to nisam zaboravio, a onda smo započeli prijateljstvo”, tvrdi on.

Ipak Scooter ističe i da svi koji ga napadaju jer je kupio Big Machine Records pa samim tim i prava na sve albume Taylor Swift, baš i ne znaju kako stvari funkcionišu. “Da je neko drugi kupio kompaniju, onda bi se desilo ono što se obično dešava. Rasprodavali bi prava i otpuštali ljude, a to nije u redu”, zaključuje on, ističući da se nimalo ne kaje što je to uradio.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift otkriva: Tri stvari koje me trenutno najviše inspirišu!

2 thoughts on “Scooter Braun hvali Taylor Swift: Bila je jako dobra prema meni, to se ne zaboravlja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.