Ispovest Scootera Brauna: Kako sam se posvađao i prestao da pričam sa Arianom Grande

Ariana Grande je februara 2016. na opšte iznenađenje otpustila Scootera Brauna koji joj je bio menadžer tri godine a on sad otkriva šta se zapravo desilo. Kako Scooter kaže, i ranije su mu se dešavali sukobi sa zvezdama sa kojima radi ali kaže da je samo u slučaju Ari kipteo od besa!

Kako on ističe, Arianu je neko trovao lažnim informacijama o njemu. “Bilo je jako ružno ali nije Ariana kriva”, priča on ali ne otkriva šta je tačno bio problem. I Arina mama potvrđuje tu priču i kaže da joj ništa nije bilo jasno. “Mislim da su Ariana i Scooter napravili problem zbog svoje mladosti. Uvek sam verovala da će oni ponovo biti zajedno jer univerzum zna kako da ispravi svoje greške.”

I zaista, samo sedam meseci kasnije njih dvoje su počeli novu saradnju a Scooter uverava da su oni sad jači nego pre. “Sve je bolje nego ranije. Evo i pre neki dan smo se posvađali a ja sam joj rekao, ‘Vidi ako opet hoćeš svađu, možemo i tako’. Ona je zastala i rekla mi, ‘Ne, u pravu si – znamo gde ovo vodi kad se loše ophodimo jedni prema drugima.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anastasija nam ponovo pokazuje svoj crtački talenat!

6 thoughts on “Ispovest Scootera Brauna: Kako sam se posvađao i prestao da pričam sa Arianom Grande

      1. Znam…. Uglavnom, nadam se da ce sto pre izaci. U nekim komentarima (na YouTube kanalu vase citateljke Ivane) kazu (tj. ona) da ce najverovatnije izaci sledece nedelje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.