Da li se Ariana Grande udajila od Scootera Brauna zbog njegove svađe sa Taylor Swift?

Velike poznate ličnosti poput Justina Biebera, Ariane Grande, a u prošlosti i Taylor Swift, delile su istog menadžera – Scootera Brauna. Već znate da svađa između Scootera i Taylor traje već par godina i čini se da ne privodi kraju. Pisali smo da je Scooteru jako krivo što mu se odnos sa Taylor drastično pokvario i tvrdi da je ona ta koja laže i ne želi da kupi svoje pesme. Izgleda da je ova drama uticala i na Ari pošto se ona polako udaljava od Scootera!

Scooter je o svojoj svađi sa Taylor govorio za Variety naslovnicu gde su Justin Bieber, J Balvin i Demi Lovato dali lepe reči o njemu. Međutim ono što smo primetili je da Ari nije dala svoj komentar i to nam je postalo sumnjivo. Da naglasimo, kada je Tay prvi put progovorila o ovome 2019. godine, Ari je navodno bila isfrustrirana i želela je da progovori. Ali bilo je očigledno da ju je Scooter svojim ponašanjem ohrabrio da se ne meša u to.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Topsify Famoza music chart #60 - Glasajte svakog dana za sve pesme koje vam se sviđaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.