Scooter Braun napao Taylor Swift: Hoće da mi pobiju decu zbog tebe, znaš to a ćutiš!

Scooter Braun još jednom se obratio Taylor Swift otvorenim pismom, u kome još jednom navodi da sa njom želi iskren razgovor. Ipak, on nije propustio priliku i da napadne Taylor, rekavši joj da se ponaša krajnje neodgovorno jer svojim rečima podstiče ljude da mu šalju pretnje!

Scooter je danas prepodne između ostalog napisao, “Ti moraš razumeti da tvoje reči nose ogromnu težinu i da će se tvoje poruke tumačiti na različite načine”, a onda je naveo da je dobijao preteće poruke na društvenim mrežama, ali i da su ljudi zvali njegov kućni broj i pretili i njegovoj deci. “Ja sam veoma razočaran jer nisi reagovala iako su te tvoji advokati još pre četiri dana obavestili kakve pretnje dobijam, i nadam se da ćeš to popraviti. Živimo u vreme besmislenog nasilja, a kao otac i muž ja sam zabrinut.”

View this post on Instagram

@taylorswift

A post shared by Scooter Braun (@scooterbraun) on

“Da budem iskren, bio sam u šoku kad sam čuo da ti je moj dogovor sa Big Machine doneo toliko bola, jer kad god smo se nas dvoje sreli, sećam se da je to bilo lepo. Sad kad sve znam, ja sam otvoren ZA SVE mogućnosti. Pola godine te zovem da se dogovorimo. Deluje mi da nećeš da rešiš problem. Ja nemam drugog izbora osim da se obratim javnosti i zamolim te da nađemo rešenje. Mada me frustriraju tvoje optužbe i ne slažem se sa mnogim stvarima koje si rekla, jako je važno da se nijedan umetnik ne oseća maltretiranim. Uvek sam služio muzičarima, a ne oni meni.”

Pročitajte još  Glasajte odmah: Kompletna lista MTV VMAs nominacija je stigla, dominiraju Ari i Tay!

Scooter još jednom napominje da Taylor nikad nije ni bilo zabranjeno da peva svoje stare pesme. “Svet zna da ti možeš da ih pevaš na American Music Awardsu. Nikad tih to ne bih zabranio. Čak ti i ne treba moja dozvola po zakonu, ali evo da to kažem i javno. Ja želim da nađemo rešenje. Ja ću sve uraditi da tebi odgovara. Mnogi mi govore da do sastanka nikad neće doći jer tebi istina nije bitna. Ja sam ovde, i hoću da pričamo. Međutim, ako hoćeš da se dopisujemo preko društvenih mreža, a ne da rešavamo probleme, onda mogu samo da se molim da niko ne bude povređen. I dalje ti želim sve najbolje i nadam se da ćemo ovo rešiti”, zaključio je on. Scooter ovaj put nije spominjao svoj tvrdnju da mu Taylor duguje veliki novac, iako njen tim tvrdi obrnuto!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Scooter Braun

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  „Nikad u životu nisam probala ovoliko odeće“: Pogledajte kako izgleda garderober spota „Look What You Made Me Do“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.