Svadba na jesen? Justin Bieber i Hailey konačno smišljaju kada bi mogli da naprave venčanje!

Iako se već neko vreme priča da Hailey i Justin Bieber ne žele još da prave veliku svadbu i da je i njemu i njoj prioritet da se Justin što bolje oporavi mentalno, sad se pojavio izvor koji tvrdi da njih dvoje ovih dana pomalo razmišljaju kad bi mogli da naprave veliku svadbu! Sudeći po rečima izvora, to bi moglo biti na jesen!

“Njih dvoje su pričali malo kako bi mogli da naprave svadbu u septembru, kad bude blizu i godišnjica njihovog venčanja” otkrio je izvor za Us Weekly, ipak dodajući da im nije prvi prioritet da brzo isplaniraju svadbu, već da je najvažnije da se Justin oporavi.

“Hailey trenutno nema lične probleme, tako da može Justinu da se posveti maksimalno i da bude tu za njega. Justin voli da vežba sa njom, oseća se sigurno sa njom i zna da može da se fokusira na zdravlje” zaključuje izvor.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  #iFake Awards trenduje: Directioneri izgubili a imali nekoliko miliona više glasova od Beliebera?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.