Postanite BTS menadžer od 25. juna!

Možda će vas naslov zbuniti ako biste želeli u stvarnom životu da budete menadžeri trenutno najuspešnijeg i najvećeg muškog benda na svetu, ali ako vam je to želja, krajem ovog meseca moći ćete da se “približite” toj ulozi, i to zahvaljujući najnovijoj igrici “BTS World” koja će uskoro zavaladati celim svetom!

Ova igrica, dakle, neće se ticati punih stadiona i velikih koncerata, već će se BTS sa vama kao menadžerima boriti da se probije na sceni i skupljati poene, a da sve bude još originalnije, u igrici možete dobijate i poruke od svakog člana benda! Igrica sadrži i nove pesme BTS-a, što je posebna atrakcija!

Ako ste zainteresovani za još detalja, posetite sajt igrice ovde i prijavite se unapred da budete BTS menadžeri i saznajte još poneki detalj vezan za ovu senzaciju koja će obići ceo svet krajem juna!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Teen Choice Awards 2019: Veliki trijumfi za Shawna, BTS i Taylor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.