“Jako su srećni”: Justin i Hailey Bieber planiraju svadbu za septembar!

Justin i Hailey Bieber venčali su se prošlog septembra zvanično, međutim, njih dvoje i dalje nisu imali svečanu ceremoniju pred mnoštvom gostiju kako to velikim zvezdama dolikuje – to će se promeniti već ovog septembra, jer svadba je uveliko u planu!

“U maju su odlučili da je vreme da se venčaju u septembru, tako da već dugo planiraju detalje. Hailey ima svoj planer. Oboje se trude da ne otkrivaju detalje, ali su jako uzbuđeni, presrećni su zbog svog bračnog života” ispričao je izvor za pouzdani časopis People, pa nas ne bi začudilo da Jus i Hailey zaista naprave ogromno slavlje.

Iako je rečeno da detalji neće biti otkriveni, Hailey je još prošle godine pričala za medije pomalo o tome šta bi bilo njeno savršeno venčanje: “Zamišljam svetla svuda. Mislim da bi bilo mnogo lepo venčati se u šumi. Sestra bi mi bila deveruša, a svatove bi kitila Justinova mala sestra” zamišljala je Hailey tad – da li će se njena bajka ispuniti za manje od mesec dana?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  "Purpose" tour stigao u Evropu: Jus pevao pred 75.000 ljudi!

One thought on ““Jako su srećni”: Justin i Hailey Bieber planiraju svadbu za septembar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.