Neverovatno: Justin i Hailey još jednom odložili svadbu!

Justin Bieber i Hailey Baldwin nastavljaju da komplikuju stvari, pa su sad otkazali svoje venčanje, iako su već pozvali sve goste pozivnicama na kojima je stajalo da ih očekuju 1. marta. Međutim, čini se da taj datum ne odgovara mnogima, tako da će par morati još malo da sačeka za svoj dan iz snova.

Kako prenosi TMZ, Hailey i Justin pozvali su čak 400 gostiju, a 1. marta veliki deo njih ne bi mogao da dođe, zbog ranije ugovorenih obaveza. Pa, kad je onda novi datum? Ne znaju ni novinari, ali ni Justin i Hailey! Kako se navodi, odlaganje može biti i višemesečno, a par razmišlja i da promeni lokaciju tako da svadba ne bude u Los Anđelesu već na nekoj egzotičnoj lokaciji!

Kako se još navodi, što se tiče njih dvoje, nema žurbe jer su oni svakako već venčani. Crkveno venčanje koje nisu obavili apsolutno ništa ne znači jer ono nije neophodno, tako da oni ne paniče i čekaju povoljniji momenat.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Justin Bieber: Ne vređajte Kylie Jenner, ne znate koliko joj teško!

4 thoughts on “Neverovatno: Justin i Hailey još jednom odložili svadbu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.