Neverovatno: Justin i Hailey još jednom odložili svadbu!

Justin Bieber i Hailey Baldwin nastavljaju da komplikuju stvari, pa su sad otkazali svoje venčanje, iako su već pozvali sve goste pozivnicama na kojima je stajalo da ih očekuju 1. marta. Međutim, čini se da taj datum ne odgovara mnogima, tako da će par morati još malo da sačeka za svoj dan iz snova.

Kako prenosi TMZ, Hailey i Justin pozvali su čak 400 gostiju, a 1. marta veliki deo njih ne bi mogao da dođe, zbog ranije ugovorenih obaveza. Pa, kad je onda novi datum? Ne znaju ni novinari, ali ni Justin i Hailey! Kako se navodi, odlaganje može biti i višemesečno, a par razmišlja i da promeni lokaciju tako da svadba ne bude u Los Anđelesu već na nekoj egzotičnoj lokaciji!

Kako se još navodi, što se tiče njih dvoje, nema žurbe jer su oni svakako već venčani. Crkveno venčanje koje nisu obavili apsolutno ništa ne znači jer ono nije neophodno, tako da oni ne paniče i čekaju povoljniji momenat.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Pretvaraš se da si human jer znaš da ćeš izgubiti": Voditeljka izvređala Jusa zbog divnog gesta! (video)

3 thoughts on “Neverovatno: Justin i Hailey još jednom odložili svadbu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.